Mars og april på MYO

Mars og april på MYO

I april er vi så heldig å få gjestelærer Megan Riley på besøk. Hun blir hovedlærer  mens Astrid er ute og reiser. Megan er autorisert level 2 fra KPJAYI og har hatt sin egen shala og bygd opp et mysore program litt utenfor New York. Hun er på MYO fra 2. april til 5. mai og underviser også i påsken, åpningstider kommer. Klikk her for mer info om Megan og gled dere!

Astrid har en Q&A 26. mars for dere som går på MYO fra kl 11 til 11.45. Etter det drar de som vil til Hendrix for en kaffe/te, en liten avslutning før Astrid drar bort noen uker. Månedager i mars er 12. og 28. mars. Månedager i april er 11. og 26. april. :)

Retreat på Mallorca med Astrid

Retreat på Mallorca med Astrid

Ashtanga yoga, god mat og vakker natur. Bli med Astrid en uke til Mallorca fra 18. til 24. juni. Det blir en liten gruppe og du kan betale halve beløpet nå og halve når det næmer seg. Klikk her for mer info.

"This Yoga retreat will be held at the Balearic Islands in Mallorca, Spain. In the heart of the Mediterranean. Mallorca, the largest one, offers excellent hiking in the mountains, lovely old towns, beautiful beaches, and cliffs plunging into clear water. The sunny climate combined with the beautiful scenery makes it a perfect getaway for a peaceful and relaxed holiday."

Workshops

Workshops