Astrid Holte Østbye

Astrid_619x276.jpg

Astrid er født og oppvokst i Tromsø og tok sin første Ashtanga time i 2003 da hun studerte i Australia. Umiddelbart ble hun inspirert av denne praktisen som gjennom år med praksis har hatt stor innflytelse på livet hennes. Siden den gang har hun hatt ni lengere opphold i Mysore, India, hvor hun studerer og fordyper praksisen med sin lærer Sharath Jois.

Astrid er en dedikert student og lærer av Ashtanga Yoga og den tradisjonelle metoden slik den undervises på Sri. K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI). Hun er autorisert level 2 fra Sharath, hun lærer nå 3. serien fra han og har også assistert Sharath to ganger i Shalaen i Mysore. I perioder når Astrid ikke får dratt til Mysore drar hun til New York og studerer med KPJAYI Certified lærer Eddie Stern. 

Astrid er eier og hovedlærer på Mysore Yoga Oslo, der hun siden 2014 har bygd opp og daglig underviser mysore programmet. Astrid deler denne praksisen på en varm og entusiastisk måte. Hun er takknemlig og har stor respekt for en metode som kan  lære oss å kjenne oss selv bedre og dermed leve et mer bevisst og meningsfylt liv.

Astrid vil alltid være takknemlig til sine første lærere: Guillermo Benitez, Matt Corigliano, Basia Lipska og Alexander Medin.

Gine N. Farnell

Gine_619_276.jpg

Gine er utdannet jurist fra Universitet i Oslo og har arbeidet som advokat i 8 år. I 2009 sluttet hun helt som advokat og hun underviser nå yoga. Hun begynte med yoga i studietiden, men de siste årene har yogaen blitt en daglig praksis og et viktig verktøy for endring. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør og har bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole, Pilates Room og Puro Yogas lærerutdanning. Hun har praktisert med og assistert Alexander Medin og praktiserer nå daglig med Astrid. Hun finner også stor inspirasjon og veiledning i Matt Corigliano. Gine har hatt tre turer til  Mysore, India, for å studere med Sharath Jois. På Mysore Yoga Oslo assisterer hun Astrid på Mysore timene og har også kurs og faste ettermidagstimer. I tillegg vil både Astrid og Gine ha workshops og privat og bedriftstimer. 

Dyril Melberg

Dyril_Mysore_Yoga_Oslo_Trikonasana.jpg

Dyril har praktisert ashtanga yoga siden hun gikk et introkurs med Ellen Johannesen i 2005, og har undervist siden 2006. De første årene var det Basia Lipska Larsen og Guillermo Benitez som inspirerte til daglig praksis og fordypning. Hun har senere hatt stor glede av å praktisere med svært erfarne lærere som bl a David Swenson, John Scott, Peter Sanson og Matt Corigliano. De siste årene har Dyril hatt sin mysorepraksis hos Astrid på MYO, og kan ikke anbefale det varmt nok. Dyril har tre barn, og ser på ashtanga som en reise og et uvurderlig verktøy i livet.

Dyril er utdannet Cand. Philol. og lektor og underviser i språk på videregående skole. I tillegg er hun utdannet personlig trener og fitnessinstruktør fra Norges Idrettshøgskole. Dyril har bakgrunn fra svømming og jiu jitsu, og er opptatt av all form for bevegelse.

Marie Gard

Marie_Gard_3.jpg

Marie har en bachelor med hovedfag psykologi fra Karlstads Universitet. Hun har praktisert Ashtanga Yoga daglig siden 2009 og har undervist og assistert siden 2014. Hun begynte sin yoga praksis med Basia Lipska Larsen og tok et fordypningskurs med henne i 2010. Hun har også praktisert med Alexander Medin, men har de siste årene vært på MYO med Astrid.

Marie har to barn og fortsatte med yogapraksisen under begge svangerskapene. Hun og familien dro til Mysore for å studere under Sharath Jois ved Sri. K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI) for første gang i 2013, og har vært der to ganger til siden det. På den siste turen i januar og februar 2017, ble Marie autorisert level 1 ved KPJAYI. Marie underviser siste delen av mysore programmet og er hovedlærer når Astrid er bortreist.